Home » Polisi Privasi

Polisi Privasi

Kami (www.TrueSyifa.com) percaya pada perlindungan privasi dalam pengalaman membeli-belah bersama kami. Memandangkan kami juga adalah pelanggan laman web lain juga, kami amat menghargai dan menghormati kepentingan privasi Internet dan perlindungan data.

Kami tidak menyimpan sebarang butiran peribadi anda kecuali daripada yang anda berikan semasa pendaftaran dan ketika membuat pesanan. Kami tidak menyimpan sebarang butiran perbankan pelanggan kami dan pastinya tidak mempunyai akses kepada akaun bank pada bila-bila masa.

Apabila membuat pesanan dan mendaftar di laman web kami, anda mungkin diminta memberikan kami maklumat peribadi seperti nama, alamat, butiran hubungan dan butiran perbankan (jika sesuai). Kami tidak akan mendedahkan maklumat ini kepada pihak ketiga selain daripada yang berkaitan dengan penghantaran produk yang dibeli daripada laman web kami tanpa kebenaran anda.

Pelanggan masih boleh melawat laman web kami dan membuat pembelian tanpa perlu mendaftar akaun.

Pengumpulan Dan Penggunaan Maklumat Peribadi

Apabila anda mendaftar sebagai pelanggan atau membuat pembelian di laman web TrueSyifa.com, kami mungkin menggunakan butiran peribadi anda untuk menghantar tawaran pemasaran/promosi melalui e-mel dari semasa ke semasa.

Jika anda ingin berhenti menerima komunikasi sedemikian daripada kami, anda boleh memilih keluar dan berhenti melanggan surat berita kami.

Kami juga mungkin menyerahkan nama dan butiran penghantaran anda kepada pihak ketiga yang lain untuk tujuan penghantaran – cth: perkhidmatan kurier atau pembekal.

Maklumat anda juga boleh digunakan untuk perkara berikut:

  • Untuk memaklumkan anda tentang penghantaran produk dan sokongan pelanggan
  • Untuk menyediakan maklumat produk yang berkaitan
  • Untuk menambah baik dan memperibadikan pengalaman membeli-belah di laman web kami
  • Untuk mengumpul data dan menjalankan analisis ke atas penyelidikan pasaran, keberkesanan strategi pemasaran, dan untuk membangunkan laporan dan pengurusan risiko

Mengemas Kini Maklumat Peribadi Anda

Anda sentiasa boleh mengemas kini maklumat peribadi anda dengan mengakses akaun anda di TrueSyifa.com pada bila-bila masa. Sekiranya anda merasakan bahawa data peribadi anda tidak tepat, mengelirukan atau tidak terkini, anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan bantuan.

Memandangkan kami mengamalkan perkhidmatan selamat dan bebas keraguan, kami mungkin meminta bukti identiti sebagai prosedur keselamatan standard sebelum mendedahkan sebarang maklumat. Bukti identiti ini akan termasuk e-mel dan kata laluan yang didaftarkan, oleh itu anda mungkin perlu menyimpan maklumat ini pada setiap masa. Kami ingin menasihatkan anda supaya tidak menggunakan sebarang fungsi memori penyemak imbas yang boleh membawa kepada pelanggaran maklumat peribadi.

Perubahan Kepada Dasar Privasi

TrueSyifa.com berhak untuk membuat pindaan dan perubahan pada Polisi Privasi tanpa notis awal pada bila-bila masa. Walau bagaimanapun, sebarang perubahan yang dibuat akan diumumkan di laman web atau media sosial kami.

Hubungi Kami

Kami sentiasa berterima kasih kepada anda kerana meluangkan masa melawati laman web kami dan membuat pesanan ke atas produk-produk kami. Kami akan sentiasa memastikan pelanggan kami berpuas hati sepenuhnya – kami mahu anda kembali ke laman web kami dan mengesyorkan kami kepada rakan dan keluarga anda.

Jika anda mempunyai sebarang soalan atau maklum balas tentang kenyataan ini, atau jika anda ingin kami berhenti memproses maklumat anda, sila jangan teragak-agak untuk menghubungi pihak kami untuk tindakan. Kami juga amat berbesar hati untuk menjawab sebarang soalan yang anda ada.